Haus skule

TRYGGLEIK  -  ENGASJEMENT  -  SAMARBEID

Haus skule

 

Haus skule er ein 1- 7 skule med 127 elevar. Skulen ligg høgt og fritt med utsyn over Sørfjorden. Elevane har tilgong på fine naturområde og eit flott idrettsanlegg.


Siste nytt


2017 Koding

Koding

Alle elevane på skulen frå 1. - 7. trinn deltok på kodetime i veke 49. Kodetimen er ein skuletime med programmering tilrettelagt for elevar på alle trinn. Det er gøy og motiverande for elevane, og dei får læra å meistra datamaskinen som eit kreativt verkty. 

26. desember 2017 Les meir
2017 hip hop

Med hip hop på timeplanen

5. - 7. trinn fekk delta på work shop i hip hop og popping i desember. Med dyktige instruktørar og mykje danseglede tilegna elevane seg nye dansetrinn. Imponerande!

26. desember 2017 Les meir
Peparkakehus

Peparkakebygd

I dag leverte Haus skule sitt bidrag til peparkakebygda i Lonevåg, 7 hus og ei kyrkje. Elevane på 6. trinn har sjølv lagd malar, bakt og pynta. Resultatet var nokre utruleg fine og sjarmerande hus! Flott innsats 6. trinn!

29. november 2017 Les meir
Snømann

Sesongens fyrste snømann

Kjekt med snø!

23. november 2017 Les meir
2014.11.27 Skulelunch 1

Skulelunch

Tusen takk!

Det blei skulelunch i år og! Både laks og eggerøre sto på menyen og elevane koste seg når dei fekk velja pålegg frå eit fristande langbord. I tillegg fekk dei sjokolade med krem. Ikkje rart at dette er eit av skuleåret sine høgdepunkt. Det er noko elevane verkeleg gler seg til.

Tusen takk til FAU og alle som stilte opp for å laga til denne velsmakande hyggestunda for elevane og personalet på skulen!

23. november 2017 Les meir
Web levert av CustomPublish