Aktuelt

Her vert det publisert nyhende om tilskot og andre saker tilknytt frivillig aktivitet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naust i Mjøsvågen

Arrangement på Kystsogevekene 2018

Ynskjer du å ha eit arrangement under Kystsogevekene? Då må du hugse at frist for å melde inn arrangement til årets program er 10. mai. Kystsogevekene opnar i 2018 laurdag 4. august under den store veteranbåtfestivalen Fjordsteam i Bergen.

16. april 2018 Les meir

Kompensasjon av meirverdiavgift

Du kan no søkja om kompensasjon av meirverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg.

08. januar 2018 Les meir

Oppsummering frå medverknadsmøte frivilligpolitikk

Kommunen inviterte inn til medverknadsmøte / arbeidsverkstad for frivillige 7. september.

09. november 2017 Les meir

Kva er spelemidlar?

Spelemidlar er ei tilskotsordning for bygging og rehabilitering av anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet. Midlane er overskot frå Norsk tipping og skal gå til samfunnsnyttige føremål.

06. november 2017 Les meir

Kva er idrettsfunksjonell førehandsgodkjenning?

Idrettsfunksjonell førehandsgodkjenning er eit av fleire ledd i prosessen med å søkje spelemidlar. Frist for å søkje idrettsfunksjonell førehandsgodkjenning hjå kommunen er 1. september 2018.

06. november 2017 Les meir